Кількість загиблих у Харкові зросла до трьох людей (фото)

Фото: Сергій Бобок / Харків Times

Кількість загиблих у Харкові внаслідок російських ракетних ударів сьогодні, 23 січня, вже зросла до трьох людей: дві жінки та чоловік. Поранення отримали щонайменше 40 людей, серед яких четверо підлітків – дівчата 11, 14 та 17 років та 15-річний хлопчик. Також поранений був співробітник поліції.

Про це Харків Times повідомили у Харківській обласній прокуратурі.

В прокуратурі кажуть, що обидва рази росіяни атакували ті ж самі Київський та Салтівський райони міста.

«В обох районах міста суттєвих  руйнувань та пошкоджень зазнала цивільна інфраструктура, а саме багатоквартирні та приватні житлові будинки, торгівельний центр, гаражний кооператив, автомобілі, пожежна частина тощо», – повідомили в прокуратурі.

Попередньо встановлено, що росіяни били по Харкову ракетами С-300 та Х-32 з бєлгородської області рф.

Як розповів журналістам начальник Слідчого управління Нацполіції Харківщини Сергій Болвінов, принаймні одна людина загинула, коли повторним ударом росіяни зруйнували приватний будинок у Київському районі.

«Ворог обстріляв приватні домоволодіння, приватні будинки . Внаслідок повторного ракетного удару майже повністю зруйновано приватний житловий будинок, в якому перебувала людина. Людину розірвало на шматки, і зараз наші криміналісти, слідчі працюють на місці події, проводяться відповідні слідчі дії, заходи, для того, щоб встановити особу загиблого», – сказав Болвінов.

Наразі рятувальна операція на місці трагедії ще триває, тож кількість загиблих та поранених, на жаль, може зростати.

Як повідомляв Харків Times, станом на 09:30 сьогодні, 23 січня, кількість ранених внаслідок російської ракетної атаки на Харків зросла ще на 10 людей – тепер їх 38, серед яких двоє дітей та п’ятеро людей у важкому стані.